HTML

Online újságírás szeminárium

BKF-es szemináriumi hallgatóimnak, az órákon való részvétel elmulasztása esetén segítségül.

Friss topikok

Linkblog

2007 december 4 és 11

2007.12.17. 15:14 rgyorgyi

Az utolsó két óra a féléves munkák prezentációjával és értékelésével telt el.

Ezt a posztot azért írom, hogy lezárjam ezt a blogot, mert a Médiablog bejegyzésének köszönhetően tartozom ennyivel azoknak, akik nem hallgatói kényszerből olvastak bele.

A tartalomszabályozás problémáihoz ajánlom Bayer Judit Személyiségijog-sértések kontra szólásszabadság a neten: eltávolítás vagy válaszadás? című Médiakutatóban megjelent tanulmányát, mely az ertesítés-eltávolítás eljárásról, illetve annak hibáiról szól.


Mivel minden hallgató (kisebb-nagyobb) sikerrel vette a szeminárium akadályait, több posztot nem írok ehhez a bloghoz, és több kommentre nem számítok.

December 22-én nézzetek el erre a címre. Új motorral, új arculattal, célzottan web 2.0-ás extrákkal jelenik meg a Freeside Europe folyóirat következő száma.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineujsagirasszeminariumretfalvi.blog.hu/api/trackback/id/tr32266988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása